Om du är ute efter det där lilla extra för din utekväll kanske ett besök på restaurangen Peppar Peppar kan vara något för dig. Restaurangen ligger inhyst i en gammal industrilokal på Suttungs Gränd, i närheten av Uppsala station och erbjuder en ljus och fräsch atmosfär med uppdukade bord och levande ljus. Trots sitt namn är det inget olycksbådande över platsen, och heller inget pepprigt eller hett över maten som serveras. Tvärtom består menyn här av härligt vällagade klassiska rätter blandat med lokala delikatesser som exempelvis mälargös. För de små kan det vara tryggt med en välbekant rätt som köttbullar med gräddsås och rårörda lingon. Till efterrätt kan man välja mellan klassiska desserter som Peach Melba och chokladterrine, allt serverat vackert och genomtänkt upplagt med en liten modern twist a la Peppar Peppar. Allt för att locka både öga och gom. För den som föredrar vegetarisk mat finns det även här trevliga alternativ att välja mellan. Vad sägs om sparris, havrefärskost eller sallad med rostade hasselnötter? Din kypare kan hjälpa dig att välja just det vin eller alkoholfria alternativ som passar din mat. Om du har särskilda önskemål eller allergier kan du alltid vända dig till din kypare för att få hjälp.

Peppar Peppar är alltså ett mycket trevligt alternativ den där speciella kvällen. Kanske letar du efter en restaurang för den romantiska middagen, för familjefirandet eller för en trevlig kväll tillsammans med kollegorna? På Peppar Peppar kan alla hitta sin smakfulla favorit.

Värt att veta

Peppar Peppar är öppen för middagsservering varje kväll i veckan. Om ni är ett större sällskap på mer än tio rekommenderar restaurangen att man förbeställer sin mat. Det finns färdiga menyer att välja mellan och det kan vara bättre att beställa från dem än att chansa och beställa på plats då restaurangen i så fall bara erbjuder en begränsad meny att välja mellan.