Varje år så har man som företag några speciella event att anordna. Det kan dels vara interna event och konferenser men också fester för att fira med kunder. Det kan handla om sommarfest eller julfest som står på schemat. Oavsett vad det är för typ av engagemang så vet man att det kommer att komma en hel del människor och att alla kommer vara riktigt sugna på att hugga in på en god maträtt. Men när det kommer till maten som serveras så kan det bli en himla massa extrajobb, som man helt enkelt inte har tid att ta tag i. Dels så är det svårt att bestämma en meny som passar alla gäster, dels är det svårt att estimera hur mycket som måste köpas in och det är extremt tidskrävande att handla in allt. Att förbereda maten ska vi inte ens gå in på, då detta är den svåraste delen av del hela.

Men ta det lugnt – en fest skall inte vara något som känns tufft utan något glädjerikt. Ta därför hjälp av någon som förstår sig på exakt vad en välbalanserad meny innebär, hur mycket mat som skall köpas in beroende på deltagandet och som sköter all tillagning. En cateringfirma är rätta vägen att gå när det gäller företagsevenemang!

Hur vet man vilken cateringfirma som man skall välja?

Det finns en hel del företag att välja bland, och befinner man sig i Uppsala så är urvalet riktigt stort. Det kan vara bra att arbeta med cateringfirmor som har erfarenhet av företagsevent sedan tidigare. Ett exempel är Fonus begravningsbyrå i Uppsala som har goda erfarenhet från att arbeta exempelvis med Mat-verkstan Kök & Catering. De fungerar som partners, dels för interna event men också som referens när kunderna behöver en cateringfirma. Att utgå från ett cateringföretag som redan vet vad som gäller kan vara smidigt.