Det finns många tillfällen då catering kan komma mycket väl till hands, t.ex. inför större tillställningar och olika typer av evenemang. Helgessons Catering i Uppsala erbjuder en komplett lösning för alla typer av event och företaget tar emot beställningar för både mindre och större sällskap.

Önskar du catering och vill använda dig av en cateringfirma som satsar stenhårt på ekologiska produkter? Då är Helgessons Catering absolut ett bra val. Här jobbar man hårt för att använda sig av så mycket ekologiska produkter som möjligt och sätter lokalproducerade råvaror i främsta rummet. Bolaget har varit igång ända sedan november 2008 och har således en lång erfarenhet om branschen. Utbudet av maträtter är stort och för den som vill går det även bra att beställa hela bufféer. Bufféerna är anpassade efter säsong och nu när solens strålar värmer vankas en härlig sommarbuffé som passar utmärkt till midsommarkvällen. Utöver detta finner man även en á la carte meny, snittar och canapéer, enklare rätter och fantastiska bröllopsmenyer. Cateringfirman har egentligen ingen speciell nisch, men man kan tveklöst säga att den svenska kosten har fått ta ett stort utrymme, till mångas stora glädje.

Helgessons Catering erbjuder dock inte enbart mat, utan har även andra tillbehör som går att hyra. Du kan bland annat hyra bestick och porslin, men även dukar och servetter. Är man i behov av serveringspersonal kan Helgessons Catering bistå med detta. Man bör dock vara införstådd med att porslin och diverse tillbehör endast kan hyras i samband med en matbeställning och går ej att hyra separat.

En rekommendation är alltid att försöka vara ute i så god tid som möjligt, speciellt om man vill göra en större beställning där mycket ska inkluderas. Catering är mycket populärt och efterfrågat, så att ha bra framförhållning ökar chanserna att få beställningen i den tid som önskas.